De beste taxipolis

De beste taxipolis
voor de allerbeste prijs!

Maak gebruik van de taxiBUDGETpolis.
De polis die zeker ook bij jou past!

Zoek je een financieel adviseur van deze tijd met een luchtige no­-nonsense aanpak? Zoek niet verder maar stuur een email naar info@olafspek.nl, een WhatsApp bericht naar 06-­536 969 34 of bel onze service lijn: 0341­-357 862. Ervaar direct wat we met bovenstaande bedoelen en wat ons bedrijfsmotto ‘besparen & verdienen’ voor jou betekent.

Besparen:
Iedereen heeft een hekel aan teveel betalen en aan verrassingen achteraf. Deze denkwijze passen we toe in onze werkwijze. Wij bieden jou de hoogste kwaliteit producten tegen de laagste prijs en hebben geen moeite met de term prijsvechter!

Verdienen:
Klein stukje wiskunde: als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Hiermee bedoelen we dat wij graag iets weggeven als we daarmee anderen in jouw omgeving kunnen helpen aan betere producten en scherpere tarieven.

Praten over service doet iedereen, maar bij team Olaf Spek zit het in de genen van ons bedrijf. Als je belt, appt of sms’t weet je wie er aan de andere kant van de lijn meedenkt. Gewoon persoonlijk, gewoon goed.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een offerte aan te vragen. Wij sturen je doorgaans binnen 24 uur een offerte met onze scherpe premie!

  • Telefoonnummer is optioneel, maar wel handig als we nog vragen hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag of wil je liever telefonisch een offerte aanvragen? Bel gerust even:

…of stuur een WhatsApp bericht naar:
06 – 53 69 69 34